top of page
  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • White YouTube Icon

BEWEGINGSACADEMIE

Ervaren kleuteronderwijzeressen laten de kleuters op een aangename wijze kennis maken met alle facetten van bewegen. We staan garant voor spel, beweging, ontspanning en motorische groei.

Al spelend ontwikkelt de kleuter zijn grove motoriek tot fijne motoriek. Door gebruik te maken van de principes uitgewerkt door Veronica Sherborne stimuleren we de totale persoonlijkheid van elke kleuter. Onze begeleidster specialiseerde zich in deze bewegingspedagogie zodat we de sessies op een verantwoorde wijze kunnen verrijken.

Door deze bewegingspedagogie centraal te stellen, beperken we ons niet tot één specifieke sportdiscipline en geven we de ontwikkeling van de basismotoriek alle kansen. Dé 'multimove' vereniging van de kust breidt in het derde werkingsjaar de bewegingsacademie uit waardoor 6-9 jarigen een keuze kunnen maken uit "multimove" of "zumba for kids".

multimove_erkenning2020.jpg

Voor de periode 2014-2016 is Fusion Academy Oostende één van de weinige verenigingen die een officiële multimove-erkenning kregen van BLOSO & de Vlaamse Sportfederatie. Een bevestiging van het goede werk dat al werd geleverd nog vóór er in Vlaanderen sprake was van Multimove.

 

Deze erkenning werd door SportVlaanderen verlengd voor de periode 2016-2018, 2018-2020 en tevens voor de periode  2020-2022.

Zin om kennis te maken? Contacteer ons vrijblijvend.

Juf Nathalie (coördinator bewegingsacademie)
           
          059/808152           nathalie@fusionoostende.be

Of via het online contactformulier op deze pagina.

 

Geef naam en email-adres op en noteer in het veld 'boodschap' de naam en geboortedatum van uw kind.​ Klik vervolgens op 'verzenden'.

We hebben je bericht goed ontvangen!

Foto-Archief

BEW035
BEW012
BEW017a
BEW026
BEW016
BEW003
BEW_edit
BEW013
bottom of page