top of page
  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • White YouTube Icon

Fusion Academy  -  9 jaar kwaliteit en fun

Doen wat we moeten doen ... kinderen plezier laten beleven aan sport en spel in Oostende en Bredene met aandacht voor een veelzijdige en complete opleiding. En dit al sinds 2011 ;-)

We zetten in op een individuele begeleiding van elk kind en plaatsen het welbevinden van onze leden centraal. Hiervoor doen we beroep op een weloverwogen bewegingspedagogie met aandacht voor de totale ontwikkeling. Prestatiedruk is uitgesloten. Als vereniging streven we dan ook naar een concretisering van de Panathlonverklaring en een geïntegreerde, procesgerichte jeugdopleiding. De sportvereniging van de toekomst met een duidelijke visie en missie!

De Fusion bewegingsacademie voor kleuters van 3 tot 6 jaar laat kinderen vrij en vlot bewegen. De sessies worden uitgewerkt door ervaren kleuteronderwijzeressen. Als eerste erkende multimove-vereniging aan de kust bieden we al enkele jaren ook Multimove sessies aan voor kinderen van 5 tot 9 jaar. De perfecte overgang tussen onze bewegingsacademie en de intensieve voetbalopleiding.
Nieuw vanaf 2019-2020   Zumba voor ouder en kind

De Fusion voetbalopleiding voor kinderen van 6 tot 12 jaar lanceert een nieuw concept binnen de voetbalwereld. De indoor- en outdoortrainingen worden uitgewerkt door gediplomeerde trainers. Met de inschrijving van jeugdploegen buitenvoetbal binnen de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) bieden we ook een kwaliteitsvol alternatief voor al wie fun&football centraal stelt. De Fusion Yellow Tigers als springplank naar persoonlijke successen.
Nieuw vanaf 2021-2022   Fusion Black Panthers - Damesvoetbal

Fusion Zaalvoetbal wil op korte termijn een sterke reputatie uitbouwen in de provinciale afdelingen van de Vlaamse zaalvoetbalbond. Van zodra de nodige logistieke ondersteuning beschikbaar is, zal ook een dameswerking voor volwassenen worden opgestart.

 

In de afdeling Bewegen met het gezin organiseren we verschillende activiteiten die kinderen en ouders dichter bij elkaar brengen en de beweegmentaliteit binnen het gezin stimuleren. We hebben hierbij aandacht voor zowel de traditionele (vergeten) sporten als de nieuwe sporten. Schrijf nu alvast in voor de FunRun tijdens de trainingsuren van je kind(eren).

 

​   ​--> Klik voor meer info op de subsites van elke afdeling

 

In 2015-2016​ vierden we het 5-jarig bestaan van Fusion Academy met een eigen Fusion Stickerboek. Niet alleen een geschenk aan onze leden maar vooral ook een activiteit die bijdraagt tot een hoger welbevinden en jong en oud nog dichter bij elkaar brengt. Wil je meegenieten van de resultaten van deze activiteit? Blader dan zeker in onze online versie ;-) of lees het interview in de krant onder de rubriek 'in de media'.
 

Fusion Academy wil eveneens een platform zijn voor minder gekende sporten en zet in op samenwerking en kennisdeling. Meer info of interesse in een samenwerking? Contacteer ons gerust.

BEWEGINGSACADEMIE
MULTIMOVE
ZUMBA for KIDS
VOETBALOPLEIDING
indoor&outdoor
jongens&meisjes
VOETBAL
ZAALVOETBAL
dames&heren
BEWEGEN MET
HET GEZIN
Fusion COMMUNITY
bottom of page